Freelance grafisk designer2019-10-14T14:27:04+02:00

Har du overvejet en freelance grafisk designer til et projekt i din virksomhed?

Har du et større projekt du skal have hjælp til? Måske et nyt brand du arbejder på, eller et koncept der skal udvikles og effektueres. Eller har du måske fået samlet alt for mange uløste grafiske opgaver sammen? så kan jeg hjælpe dig.

Jeg kan også tilbyde dig en løsning hvor jeg kommer til din virksomhed og arbejder dér efter behov. Med en fast freelance grafisk designer  tilknyttet din virksomhed minimerer du omkostningerne til marketing og betaler kun for den faktiske ydelse.

Mangler du en professionel freelance grafisk designer – er jeg et stærkt valg

Jeg kan hjælpe dig med konceptudvikling, produktbranding, emballagedesign og alle former for grafisk design. Både kreative oplæg og rentegning. Skal du have hjælp til en ny WordPress hjemmeside, eller opdateringer af en bestående side, kan jeg også hjælpe dig med det.

Under Cases kan du se eksempler på de opgaver jeg har udført.

Måske har du behov for en freelance grafisk designer i én kort periode, måske en dag eller to hver måned?

Jeg tilbyder god service, høj ekspertise, fleksibilitet og godt humør.

Du kan læse mere om mig og mine kompetencer her.

Kontakt mig på tel. 2622 1959 og lad os sammen finde en løsning, som passer til dig og din virksomhed.

Book et møde med mig

Det siger marketingchef, Mie Krog om samarbejdet med Gitte …

Jeg kom i kontakt med Gitte i forbindelse med at vi havde en stilling som grafisk designer opslået. Hun meldte sig på banen som freelance grafisk designer i perioden hvor vi stod uden grafiker, og til spidsbelastningsperioder.
Gitte har lavet en del emballager, grafiske illustrationer og tryksager for os. Disse opgaver har hun løst til stor tilfredshed med en professionalisme og punktlighed, som vi har værdsat. Gitte har stillet de kritiske spørgsmål, er kommet med gode råd og konstruktive indspil – i det hele taget har hun været en fornøjelse at arbejde sammen med.
Også i fremtiden – selvom vi nu har en grafisk designer ansat – forventer vi at gøre brug af Gittes kapacitet og evner, da det ikke kun tilfører ekstra kreativitet – uden at koste en “jet jager” – men også fordi det tilfører os den fornødne ekstra kapacitet og fleksibilitet i spidsbelastningsperioder.

Mie Krog, Marketingchef i Jysk A/S

Kreativ linie ApS