Om Kreativ linie2019-12-12T15:38:02+01:00

Med stærke kompetencer indenfor grafisk design er jeg et godt valg for din virksomhed

Jeg løser alle typer af opgaver indenfor grafisk design; store og små, online og offline. Målet er at levere effektive professionelle løsninger, der fungerer for dig som kunde.

Med tætte og langvarige kunderelationer som omdrejningspunkt, har jeg stor erfaring i levering af rådgivning, udvikling og projektledelse, samt kreativ eksekvering til både store og små virksomheder.

Med Kreativ linie har jeg etableret en virksomhed, der sikrer dig faglig sparring og professionel kreativitet. Jeg brænder for at udvikle visuelle identiteter i arbejdet med branding og design.

Jeg har med min professionelle tilgang som grafisk designer og indgående kendskab til store danske brands omfattende referencer inden for bl.a. branding, kampagner og emballagedesign.

Har du overvejet en freelance grafisk designer til et projekt?

Har du et større projekt du skal have hjælp til? Måske et nyt brand du arbejder på, eller et koncept der skal udvikles og effektueres. Eller har du måske fået samlet alt for mange uløste grafiske opgaver sammen? Så kan jeg hjælpe dig. Ved en fast aftale kan jeg tilbyde en fordelagtig timepris.

Jeg tilbyder god service, høj ekspertise, fleksibilitet og godt humør.

Kontakt mig på tel. 2622 1959 og lad os sammen finde en løsning, som passer til dig og din virksomhed.

Book et uforpligtende møde med mig

Det siger marketingchef, Mie Krog om samarbejdet med Gitte …

Jeg kom i kontakt med Gitte i forbindelse med, at vi havde en stilling som grafisk designer opslået. Hun meldte sig på banen som freelance grafisk designer i perioden hvor vi stod uden grafiker, og til spidsbelastningsperioder.
Gitte har lavet en del emballager, grafiske illustrationer og tryksager for os. Disse opgaver har hun løst til stor tilfredshed med en professionalisme og punktlighed, som vi har værdsat. Gitte har stillet de kritiske spørgsmål, er kommet med gode råd og konstruktive indspil – i det hele taget har hun været en fornøjelse at arbejde sammen med.
Også i fremtiden – selvom vi nu har en grafisk designer ansat – forventer vi at gøre brug af Gittes kapacitet og evner, da det ikke kun tilfører ekstra kreativitet – uden at koste en “jet jager” – men også fordi det tilfører os den fornødne ekstra kapacitet og fleksibilitet i spidsbelastningsperioder.

Mie Krog, Marketingchef i Jysk A/S

Jeg værner om min tradition for nære og varige kunderelationer, og er stolt af de resultater, som jeg netop i et tæt og tillidsfuldt samarbejde har opnået. Listen over succesfulde kunder, samarbejder og løsninger er heldigvis lang og tæller blandt andre:

Kreativ linie ApS