Om Kreativ linie2019-06-12T14:07:39+02:00

Kreativ linie udvikler grafisk design og koncepter baseret på strategi – både online og offline

Vi løser alle typer opgaver inden for grafisk design og kommunikation; store og små, online og offline. Målet er at levere effektive løsninger, der fungerer for dig som kunde. Du finder Kreativ linie i hjertet af Aarhus.

Det skal ikke bare se pænt ud, det skal have en effekt – både på og mellem linjerne …

Kommunikation handler nemlig altid lige så meget om det, der står mellem linjerne, som det, du finder linjerne. Et billede kan som bekendt sige mere end tusind ord …
Kreativ linie sørger for, at dine sproglige budskaber understøttes af en stærk visuel identitet. Vi sikrer dig alt fra overordnede grafiske koncepter til specifikke emballage- og logodesign, som alle bygger videre på kernefortællingen om dig, din virksomhed og dine produkter.

Med kompetencer inden for trade marketing, kampagner og emballage design er grafisk designer, Gitte Haugaard i frontlinien

Med tætte og langvarige kunderelationer som omdrejningspunkt har Gitte bred erfaring i levering af rådgivning, konceptudvikling og projektledelse.
Samt kreativ eksekvering til både store og små virksomheder – i små og store brancher.

Med Kreativ linie har hun etableret en virksomhed, der sikrer dig faglig sparring og professionel kreativitet fra en ildsjæl, som brænder for at udvikle visuelle identiteter i arbejdet med branding og design.

Gitte har med sin professionelle tilgang som grafisk designer og indgående kendskab til store danske brands omfattende referencer inden for bl.a. trade marketing, kampagner og emballagedesign.

Vi værner om vores tradition for nære og varige kunderelationer og er stolte af de resultater, som vi netop i et tæt og tillidsfuldt samarbejde har opnået. Listen over succesfulde kunder, samarbejder og løsninger er heldigvis lang og tæller blandt andre:

Kreativ linie ApS