Om Kreativ linie2019-10-14T14:30:56+02:00

Jeg udvikler brands og koncepter baseret på strategi – både online og offline

Jeg løser alle typer opgaver inden for grafisk design og kommunikation; store og små, online og offline. Målet er at levere effektive professionelle løsninger, der fungerer for dig som kunde.

Det skal ikke bare se pænt ud, det skal have en effekt – både på og mellem linjerne …

Kommunikation handler nemlig altid lige så meget om det, der står mellem linjerne, som det, du finder linjerne. Et billede kan som bekendt sige mere end tusind ord …
Jeg sørger for, at dine sproglige budskaber understøttes af en stærk visuel identitet. Jeg sikrer dig alt fra overordnede grafiske koncepter til specifikke emballage- og logodesign, som alle bygger videre på kernefortællingen om dig, din virksomhed og dine produkter.

Med stærke kompetencer inden for trademarketing, produktbranding og emballagedesign er jeg et godt valg for din virksomhed

Med tætte og langvarige kunderelationer som omdrejningspunkt har jeg bred erfaring i levering af rådgivning, udvikling og projektledelse.
Samt kreativ eksekvering til både store og små virksomheder – i små og store brancher.

Med Kreativ linie har jeg etableret en virksomhed, der sikrer dig faglig sparring og professionel kreativitet fra en ildsjæl, som brænder for at udvikle visuelle identiteter i arbejdet med branding og design.

Jeg har med min professionelle tilgang som grafisk designer og indgående kendskab til store danske brands omfattende referencer inden for bl.a. trade marketing, kampagner og emballagedesign.

Jeg værner om min tradition for nære og varige kunderelationer og er stolt af de resultater, som jeg netop i et tæt og tillidsfuldt samarbejde har opnået. Listen over succesfulde kunder, samarbejder og løsninger er heldigvis lang og tæller blandt andre:

Kreativ linie ApS