Med min passion og stærke kompetencer indenfor grafisk design er jeg et godt valg for din virksomhed

Mit navn er Gitte Haugaard. Jeg er uddannet Grafisk Designer/Art Director. Jeg startede på reklamebureau i Aarhus allerede inden jeg som 16-årig forlod folkeskolen. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om hvad jeg ville, og det førte senere til spændende ansættelser på flere store bureauer. Men da jeg som person hele tiden er i udvikling, måtte jeg prøve at stå på egne ben. Jeg startede Kreativ linie op, og har aldrig et øjeblik fortrudt det.

Min passion er grafisk design, uanset om det er en lille illustration eller et nyt koncept, så slipper jeg ikke opgaven før jeg selv og mine kunder er tilfredse.

Jeg uddanner mig hele tiden inden for mit fag, og følger med i alt hvad der sker, både online og offline

Med tætte og langvarige kunderelationer som omdrejningspunkt, har jeg stor erfaring i levering af rådgivning, udvikling og projektledelse, samt kreativ eksekvering til både store og små virksomheder.

Med Kreativ linie har jeg etableret en virksomhed, der sikrer dig faglig sparring og professionel kreativitet. Jeg brænder for at udvikle visuelle identiteter i arbejdet med branding og design.

Jeg har med min professionelle tilgang som grafisk designer og indgående kendskab til store danske brands omfattende referencer inden for bl.a. branding, konceptudvikling, kampagne