• Emballagedesign-konceptudvikling-grafisk-design
Emballage design2019-04-29T09:25:36+02:00

Project Description

Emballage design med nostalgi på hylderne i Netto. Du husker sikkert den lille spurvefugl fra tidligere tider, hvor Mejse ivrigt kvidrede om gode smagsoplevelser og høj kvalitet på mejeriprodukterne.
Nu basker Mejse igen med vingerne og slår endnu et slag for god kvalitet. Mejse yoghurt emballager er designet af Kreativ linie for Arla Foods.

Et stærkt emballage design – der rummer det hele

Kreativ linie designer med hjerte, sjæl og solid viden om alle typer emballage. Vi ved, hvordan emballage design virker, hvad der er muligt – og hvordan vi får opfyldt alle krav i værdikæden. Vi skaber succesfulde løsninger, uanset om du har brug for et helt nyt emballage design eller ønsker at redesigne eksisterende emballage i respekt for dit brand-DNA.

Vi udvikler altid designet i tæt samarbejde med dig som kunde og fungerer gerne som sparringspartnere i udvikling af strategi for opgaven. En god dialog og klar målsætning er nemlig afgørende for et godt resultat, uanset størrelsen på opgaven.

Kontakt Gitte på tel. 2622 1959 for sparring på din opgave

Har du brug for dummies af dit emballage design hjælper vi også gerne med det.

Kreativ linie udvikler med sund fornuft og omtanke for miljøet!

Kreativ linie arbejder på at udvikle brugervenlige emballager. Emballager, der imødekommer de skærpede krav og forventninger, som både Miljøstyrelsen og den moderne, ansvarsbevidste forbruger stiller i dag. Vi rådgiver også om mærkning af produkter.

Trinol A/S producerer og sælger gødning og produkter til skadedyrsbekæmpelse. Produkter, som vi i vores moderne samfund ikke kan undvære. Vi valgte derfor at bruge energien på rådgivning til forbrugeren. Alle emballager blev designet med grundig instruktion om anvendelse og dosering.

Arla Foods ønskede at sætte ord på smagen …

… af deres Riberhus oste, så forbrugerne får nemmere ved at vælge den variant, de ønsker. Endnu et element skulle derfor tilføjes på en efterhånden overfyldt emballage. Kreativ linie valgte derfor at starte forfra – og levere et nyt, rendyrket design.

Ud over Mejse og Riberhus har vi desuden designet et utal af Private labels for Arla Foods.

Udvalgte eksempler på emballage design

Kreativ linie ApS