• POS-materialer-Molslinjen
POS kampagner2019-08-13T13:07:32+02:00

Project Description

Fra du kører ombord på Mols-Linjens færger, til du igen sætter fod eller bildæk på landjorden, vil du møde et bredt udsnit af de POS materialer, som Kreativ linie i samarbejde med Mols-Linjen har udarbejdet. Opgaverne spænder vidt. Jeg producerer eksempelvis løbende informationsskilte og dekorationer på færgerne, men sætter også kampagner som ovenstående i søen.

POS materialer der giver dit produkt opmærksomhed…

POS materialer der øger opmærksomheden for dit produkt er vigtig i købssituationen. Ofte bliver købsbeslutningerne nemlig først taget, når kunden står i butikken, og derfor er det en god investering at fokusere på indretningen af butikken og udviklingen af POS materiale med iøjefaldende detaljer. Og det behøver faktisk ikke være så dyrt. Med små midler kan man lave sjove og kreative løsninger der sikrer at forbrugeren vælger netop dit produkt.

Kreativ linie har høj ekspertise i ideudvikling, udformning og produktion af POS materiale, der skaber synlighed og dermed forhøjer opmærksomheden på dine produkter. Uden at larme. Det handler om at kombinere kreative ideer med elegante detaljer – og dermed øge salget.

Kontakt Gitte på tel. 2622 1959 for sparring på din opgave.

Har du brug for annoncering fx i forbindelse med kampagner kan jeg også hjælpe med det – også online markedsføring.

Se eksempler på annoncering nederst på siden.

Udvalgte eksempler på POS-materialer

POS-materialer-Molslinjen
POS-materialer-Arla-Caprimo
POS-materialer-Arla-Caprimo

Udvalgte eksempler på annoncer

Kreativ linie ApS