POS kampagner2019-12-12T15:36:19+01:00

Project Description

Fra du kører ombord på Mols-Linjens færger, til du igen sætter fod eller bildæk på landjorden, vil du møde et bredt udsnit af de POS materialer, som Kreativ linie i samarbejde med Mols-Linjen har udarbejdet. Opgaverne spænder vidt. Jeg producerer eksempelvis løbende informationsskilte og dekorationer på færgerne, men sætter også kampagner som ovenstående i søen.

POS materialer der giver dit produkt opmærksomhed…

POS materialer der øger opmærksomheden for dit produkt, er vigtig i købssituationen. Ofte bliver købsbeslutningerne nemlig først taget, når kunden står i butikken, og derfor er det en god investering at fokusere på indretningen af butikken og udviklingen af materialer med iøjefaldende detaljer. Og det behøver faktisk ikke være så dyrt. Med små midler kan man lave sjove og kreative løsninger, der sikrer at forbrugeren vælger netop dit produkt.

Kreativ linie har høj ekspertise i ideudvikling, udformning og produktion af materialer, der skaber synlighed og dermed forhøjer opmærksomheden på dine produkter. Uden at larme. Det handler om at kombinere kreative ideer med elegante detaljer – og dermed øge salget.

Vi udvikler i samarbejde med dig oplæg på POS materialer, og ønsker du en skitse hvor de forskelige løsninger er vist, er det også muligt. Når materialet er klar til produktion kan vi styre produktionen for dig, eller hvis du ønsker det selv gøre det.

Kontakt Gitte for sparring på din opgave.

POS-materialer-Arla-Caprimo
POS-materialer-adidas
Kreativ linie ApS