Project Description

Emballagedesign udvikles med passion og solid viden om alle typer emballage

Emballagedesign der virker, jeg ved hvad der er muligt – og hvordan vi får opfyldt alle krav i værdikæden. Jeg skaber succesfulde løsninger, uanset om du har brug for et helt nyt emballagedesign, eller ønsker at redesigne eksisterende emballage i respekt for dit brand-DNA.

Jeg udvikler altid designet i tæt samarbejde med dig som kunde, og fungerer som sparringspartner i udvikling af strategi for opgaven. En god dialog og klar målsætning er nemlig afgørende for et godt resultat, uanset størrelsen på opgaven.

Har du brug for dummies af dit emballagedesign, hjælper jeg også gerne med det.

Trinol-emballager

Kreativ linie udvikler emballage med sund fornuft og omtanke for miljøet!

Kreativ linie udvikler brugervenlige emballager. Emballager der imødekommer de skærpede krav og forventninger, som både Miljøstyrelsen og den moderne, ansvarsbevidste forbruger stiller i dag. Jeg rådgiver også om mærkning af produkter.

Trinol A/S producerer og sælger gødning og produkter til skadedyrsbekæmpelse. Produkter som vi i vores moderne samfund desværre ikke kan undvære. Jeg valgte derfor at bruge energien på rådgivning til forbrugeren. Alle emballager blev designet med grundig instruktion om anvendelse og dosering.

Emballagedesign-Arla

Emballagedesign på hylderne i Netto

Du husker sikkert den lille spurvefugl fra tidligere tider, hvor Mejse ivrigt kvidrede om gode smagsoplevelser og høj kvalitet på mejeriprodukterne.
Nu basker Mejse igen med vingerne, og slår endnu et slag for god kvalitet. Mejse yoghurt emballager er designet af Kreativ linie for Arla Foods.

Emballagedesign-Arla

Arla Foods ønskede at sætte ord på smagen …

… af deres Riberhus oste, så forbrugerne får nemmere ved at vælge den variant, de ønsker. Endnu et element skulle derfor tilføjes på en efterhånden overfyldt emballage. Jeg valgte derfor at starte forfra – og levere et nyt, rendyrket design.

Udover Mejse og Riberhus har jeg designet et utal af Private Labels for Arla Foods.