• Emballagedesign-konceptudvikling-grafisk-design
Emballagedesign2019-10-15T22:48:42+02:00

Project Description

Emballagedesign med nostalgi på hylderne i Netto. Du husker sikkert den lille spurvefugl fra tidligere tider, hvor Mejse ivrigt kvidrede om gode smagsoplevelser og høj kvalitet på mejeriprodukterne.
Nu basker Mejse igen med vingerne og slår endnu et slag for god kvalitet. Mejse yoghurt emballager er designet af Kreativ linie for Arla Foods.

Et stærkt emballagedesign der rummer det hele

Emballagedesign udviklet med hjerte, sjæl og solid viden om alle typer emballage. Jeg ved, hvilket emballagedesign der virker, hvad der er muligt – og hvordan vi får opfyldt alle krav i værdikæden. Jeg skaber succesfulde løsninger, uanset om du har brug for et helt nyt emballagedesign eller ønsker at redesigne eksisterende emballage i respekt for dit brand-DNA.

Jeg udvikler altid designet i tæt samarbejde med dig som kunde og fungerer som sparringspartner i udvikling af strategi for opgaven. En god dialog og klar målsætning er nemlig afgørende for et godt resultat, uanset størrelsen på opgaven.

Kontakt Gitte på tel. 2622 1959 for sparring på din opgave

Har du brug for dummies af dit emballagedesign hjælper jeg også gerne med det.

Kreativ linie udvikler med sund fornuft og omtanke for miljøet!

Kreativ linie udvikler brugervenlige emballager. Emballager, der imødekommer de skærpede krav og forventninger, som både Miljøstyrelsen og den moderne, ansvarsbevidste forbruger stiller i dag. Jeg rådgiver også om mærkning af produkter.

Trinol A/S producerer og sælger gødning og produkter til skadedyrsbekæmpelse. Produkter, som vi i vores moderne samfund desværre ikke kan undvære. Jeg valgte derfor at bruge energien på rådgivning til forbrugeren. Alle emballager blev designet med grundig instruktion om anvendelse og dosering.

Emballagedesign-Trinol

Arla Foods ønskede at sætte ord på smagen …

… af deres Riberhus oste, så forbrugerne får nemmere ved at vælge den variant, de ønsker. Endnu et element skulle derfor tilføjes på en efterhånden overfyldt emballage. Jeg valgte derfor at starte forfra – og levere et nyt, rendyrket design.

Ud over Mejse og Riberhus har jeg desuden designet et utal af Private labels for Arla Foods.

Et stærkt emballagedesign – fortjener kreative POS materialer

Lad os tage en snak omkring dine ønsker for POS materialer – hvad er muligt og hvad vil det koste?

Jeg kan også hjælpe dig hvis du har brug for annoncemateriale.

Du kan se eksempler på noget af det POS materiale jeg lavet her.

Udvalgte eksempler på emballagedesign

Kreativ linie ApS