• Tryksager
Tryksager2019-08-13T13:03:38+02:00

Project Description

Kreativ linie har gennem en årrække haft et tæt samarbejde med Arla Foods og Karolines Køkken, hvor jeg blandt mange andre opgaver har sørget for at krydre et bredt udvalg af deres lækre og inspirerende opskrifter med et indbydende design. Specielt til Food Festival designede jeg tryksager om grød, der rummer tips, tricks og klassiske opskrifter med moderne kant.

Jeg sætter fuld tryk på dine tryksager

Tryksager – store eller små – altid i høj kvalitet? Jeg designer alt fra visitkort og postkort over løsblade og brochurer til magasiner, årsrapporter og bøger. I oplag af alle størrelser, i alverdens formater og med lak, præg og smukke efterbehandlinger. Kom med dine ønsker og ideer til tryksager, så omsætter jeg dem til flotte, funktionelle løsninger.

Med stor erfaring finder jeg hurtigt frem til den løsning, der matcher lige netop dine ønsker og behov – også når det gælder prisen. Du bestemmer selv, om jeg skal levere det færdigtrykte produkt eller eventuelt bistå dig ved produktionen. Levering til tiden er en selvfølge hos Kreativ linie.

Skal dine tryksager eller bøger krydres med flotte illustrationer kan jeg også hjælpe dig med det. Du kan se et udpluk af illustrationer jeg har lavet her.
Finder du ikke det du søger så kontakt mig.

Kontakt Gitte på tel. 2622 1959 for sparring på din opgave

Udvalgte eksempler på design af tryksager

Kreativ linie ApS