Project Description

I samarbejde med Provize fungerede jeg som sparringspartner i en proces, der sigtede mod at skærpe virksomhedens strategi og brand-DNA gennem udviklingen af nyt logodesign og en stærk visuel identitet. Den nye designlinje dannede efterfølgende grundlag for Kreativ linies udarbejdelse af websitet www.provize.dk.

Et godt logodesign er din virksomheds funktionelle fingeraftryk

Dit brand-DNA skal kunne aflæses i alle de fingeraftryk, virksomheden sætter på omverdenen. Fra design af logo og lancering af nyheder til den overordnede visuelle identitet. Jeg hjælper iværksættere med at skabe identitet, brander nye produkter for garvede spillere og udvikler designlinjer, der hjælper virksomheden med at producere konsekvent, grafisk kommunikation.

For mellemstore og store virksomheder og institutioner er designmanualen kernen i det funktionelle fingeraftryk, som afspejler den visuelle identitet. Jeg har stor erfaring med udvikling af logodesign og designmanualer, der sætter klare aftryk – som gør indtryk.

I forbindelse med udarbejdelse af logodesign og visuel identitet designer jeg ofte hjemmesider. Ved køb af hele pakken kan jeg give dig en god samlet pris.
Du kan se et udpluk af de sider jeg har lavet her.

Kontakt Gitte på tel. 2622 1959 for sparring på din opgave.

Dette logodesign er udarbejdet for Harbud Consult som samtidig ønskede hjælp til udarbejdelse af et lille website.

Udvalgte eksempler på logodesign

Logo-Kroborg
Logodesign-Kiropraktisk-Klinik
Logodesign-Galaxy
Design-af-logo-til-Connecte
Logodesign-Boen
Logodesign-Susanna-Rose